Μαθήματα
- Έναρξη κατάρτισης 2021 » Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef) (21Β) » Β' Εξάμηνο - 2022Α
-
ΜάθημαΠρόσβαση
-
ΓΑΛΛΙΚΑ (Θ) (CHEF-22A101)ΤΡΑΚΑΔΑ ΜΑΡΙΑ—
-
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ (Θ) (CHEF-22A102)ΜΠΑΡΜΠΕΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ—
-
ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ (Θ) (CHEF-22A103)ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ—
-
ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Ε) (CHEF-22A104)ΔΕΣΠΟΥΔΗ ΑΘΗΝΑ—
-
ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Θ) (CHEF-22A105)ΔΕΣΠΟΥΔΗ ΑΘΗΝΑ—
-
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) (CHEF-22A106)ΤΣΑΠΑΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ—
-
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ (Ε) (CHEF-22A110)ΤΣΑΠΑΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ—
-
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ (Θ) (CHEF-22A107)ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ—
-
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙ (Ε) (CHEF-22A108)ΤΣΑΠΑΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ—
-
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙ (Θ) (CHEF-22A111)ΤΣΑΠΑΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ—
-
ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (Θ) (CHEF-22A109)ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ—